You are currently viewing Όρκοι, υποσχέσεις και κατάρες είναι αιώνια συμβόλαια που δεσμεύουν το δυναμικό μας και εμποδίζουν την ανάπτυξή μας! Απελευθέρωσε τα για να προχωρήσεις και να ζήσεις μια ευτυχισμένη και υγιή ζωή!

Όρκοι, υποσχέσεις και κατάρες είναι αιώνια συμβόλαια που δεσμεύουν το δυναμικό μας και εμποδίζουν την ανάπτυξή μας! Απελευθέρωσε τα για να προχωρήσεις και να ζήσεις μια ευτυχισμένη και υγιή ζωή!

από την Διονυσία Καρόκη

Theta Healer & Instructor/ Jungian Coach

Ζείτε τις ίδιες καταστάσεις, τις ίδιες συμπεριφορές από διαφορετικούς ανθρώπους ξανά και ξανά; Αντιμετωπίζετε συνεχώς τις ίδιες δυσκολίες, αποτυχημένες σχέσεις, αποτυχημένες επιχειρηματικές εξελίξεις, αποτυχία στα όνειρά σας, ανεξάρτητα από το πόσο καλό σχεδιασμό έχετε κάνει και από το πόσο πολύ έχετε προσπαθήσει για αυτά; Τότε μπορεί κάλλιστα να υποφέρετε από τις συνέπειες παρελθοντικών όρκων, υποσχέσεων ή από κατάρες ακόμα και μιας άλλης εποχής.

Ως άνθρωποι πολλές φορές ορκιζόμαστε, υποσχόμαστε ως αντίδραση σε περιόδους κακουχιών, φόβου, άγχους, ή κάποιας κρίσης, ή εξαιτίας κάποιας κακοποίησης ή απογοήτευσης.

Με τις κατάρες συμβαίνει κάτι λίγο διαφορετικό. Οι κατάρες είναι αρνητικές ευχές και είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα με τις ευχές που δίνετε όταν είστε «υποχρεωμένοι» να τις δώσετε και μέσα σας «βράζει» η αρνητική πρόθεση, διάθεση ή κατάσταση. Είτε δώσεις κατάρα, είτε πάρεις, βιώνεις ακριβώς την ίδια «δέσμευση» στην αρνητική αυτή κατάσταση.

Έτσι λοιπόν αυτά τα τρία είναι οι συνήθεις ύποπτοι για τα περισσότερα δεινά που περνάτε μιας και διαρκούν αιώνια ενσωματωμένα και εντυπωμένα στο πρωτόγονο μυαλό σας και σας «εγκλωβίζουν» σε καταστάσεις και συμπεριφορές συνειδητά ή όχι.

Όλες οι παραδόσεις και θρησκείες του κόσμου επισημαίνουν ότι οι λέξεις μπορούν να φέρουν πνευματική ζωή (ευλογία) ή πνευματικό θάνατο (κατάρα). Επίσης διάφορες έρευνες έχουν αποδείξει ότι θετικές λέξεις όπως «ειρήνη» και «αγάπη» προάγουν τη γνωστική λειτουργία και την ανθεκτικότητα του εγκεφάλου, ενώ οι αρνητικές λέξεις διεγείρουν το άγχος και το κέντρο φόβου του εγκεφάλου, διακόπτοντας τη λειτουργία του. Τα προσβλητικά λόγια μπορεί να μην σπάνε κυριολεκτικά τα κόκκαλα, αλλά μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά και να συντρίψουν το πνεύμα σας και είναι εξίσου καταστροφικά για την ζωή σας.

Οι λόγοι για να πάρετε έναν όρκο, μια υπόσχεση ή για να δώσετε/λάβετε μία κατάρα συνήθως βρίσκονται στην ασφάλεια , την επιβίωση, το ήθος, την αποδοχή, ή την ευημερία. Κάποια παραδείγματα για αυτά τα τρία είναι:

  • Όρκοι φτώχειας, όπου η φτώχεια εξυπηρετεί στην ασφάλεια, την επιβίωση, το ήθος ή την ευημερία. πχ. «Καλύτερα φτωχός και τίμιος» λες και δεν μπορείς να είσαι πλούσιος και τίμιος. Λες και τα χρήματα αλλοιώνουν τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα σου.
  • Όρκοι εμπιστοσύνης, όπου η εμπιστοσύνη εξυπηρετεί την ασφάλεια, την επιβίωση, το ήθος ή το να μην υπάρξει προδοσία. Πχ. «Δεν θα ξαναεμπιστευτώ ποτέ και κανέναν» λες και δεν μπορείς να επιλέξεις ανθρώπους έμπιστους. Ξέρεις υπάρχουν και αυτοί!
  • Όρκοι αιώνιας πίστης ή αγάπης, όπου εξυπηρετούν στο να καλυφθεί η ανάγκη για αποκλειστικότητα στη σχέση, για αποδοχή, για να μην υπάρξει προδοσία . πχ «Θα σε αγαπώ παντοτινά» ή «Θα είμαι για πάντα μαζί σου» και στην πρώτη δυσκολία κάτι γίνεται και χαλάει η σχέση και εσύ μένεις με τη ανάμνησή της χωρίς να μπορείς να κάνεις μία νέα αρχή.

Εάν νιώθετε ότι είναι καιρός να ανακτήσετε τις υψηλότερες δυνατότητές σας, να επανακκινήσετε την ζωή σας και να απελευθερωθείτε από οποιονδήποτε όρκο και από οποιαδήποτε κατάρα ή υπόσχεση που σας «καταπίνει» και σας κατατρώει, καλό είναι να πάτε στην βασική αιτία ή στο κύριο γεγονός την ώρα ακριβώς που συνέβη και να παρατηρήσετε τα συναισθήματα, τις σκέψεις και αυτά που είπατε μέσα σας!

Αν δεν σας είναι εύκολο να ανατρέξετε σε αυτές τις πληροφορίες μπορείτε να κλείσετε ραντεβού για μια συνεδρία ύπνωσης ή Τheta Healing προκειμένου να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις αναμνήσεις, να βρείτε τις αιτίες και να αποκτήσετε την συνειδητότητα που χρειάζεται έτσι ώστε να διαγραφούν αποτελεσματικά όλες οι αρνητικές επιρροές.

Τώρα υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί τρόποι να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες σας και μάλιστα και μέσα από την βολή του σπιτιού σας, δηλαδή, διαδικτυακά!

Οι θεραπευτές αυτών των τεχνικών έχουν την ικανότητα μέσα με μία ή δύο ώρες το πολύ, να σας φέρουν σε κατάσταση βαθιάς χαλάρωσης προκειμένου να διεισδύσετε στον υποσυνείδητο νου σας, να διαγράψουν, να ακυρώσουν τους όρκους, τις υποσχέσεις, ή τις κατάρες και ταυτόχρονα να σας εκπαιδεύσουν στην διάκριση των εννοιών προκειμένου να φτάσετε στο θεμιτό αποτέλεσμα που είναι η Ελευθερία, η Χαρά, η Αγάπη και η Δύναμη.

Αφήστε μια απάντηση