Το HeartMath® coaching είναι μια προπόνηση σε ένα απλό και αποτελεσματικό σύστημα ισχυρών, αλλά εύχρηστων τεχνικών αυτορρύθμισης που σας βοηθά να ενισχύσετε την ανθεκτικότητα σας και να αποδίδετε στο ύψιστο δυναμικό σας.

Μέσω των τεχνικών αυτών αναπτύσσετε τη σύνδεση μεταξύ του νου και της καρδιάς.

Η κατάσταση που βιώνετε είναι μία ήρεμη, σταθερή, ισορροπημένη, γεμάτη χαρά, ενέργεια και θετική διάθεση, όπου όλα τα συστήματα του σώματος σας λειτουργούν απόλυτα συγχρονισμένα σε μια κατάσταση συνοχής με υψηλότερα επίπεδα ενέργειας και ανθεκτικότητας, μεγαλύτερη ικανότητα ρύθμισης των συναισθημάτων τους και εμπιστοσύνη στη διαίσθησή τους, δημιουργικότητα εύκολη επίλυση προβλημάτων, αποτελεσματικότητα και ευεξία.

Άνθρωποι από όλο τον κόσμο που εργάζονται σε περιβάλλοντα υψηλής απόδοσης και πίεσης όπως επαγγελματίες αθλητές, καλλιτέχνες κ.α. ακολουθούν την προπόνηση του HeartMath® και πετυχαίνουν πιο υψηλούς στόχους πολύ πιο εύκολα. Είτε ο στόχος σας είναι η απώλεια βάρους, η συναισθηματική κατάσταση, η μείωση του στρες ή η ενίσχυση της ανθεκτικότητας, το HeartMath έχει πολλά να προσφέρει.

Πόσο καιρό είναι η διαδικασία προπόνησης;

Προσφέρουμε ένα πρόγραμμα HeartMath Coaching 6 εβδομάδων και συνεργάζομαστε με περιορισμένο αριθμό ιδιωτικών πελατών κάθε χρόνο. Οι συνεδρίες συνήθως έχουν διάρκεια 30-45 λεπτά, μέσω ζουμ ή τηλεφώνου. Οι συνεδρίες που πραγματοποιούνται για περίοδο 2-3 μηνών είναι πιο αποτελεσματικές για την καθιέρωση και διατήρηση μόνιμης αλλαγής συμπεριφοράς.

Το πακέτο καθοδήγησης περιλαμβάνει φύλλα εργασίας και υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μεταξύ των συνεδριών.

Μπορείτε να ζητήσετε μία δωρεάν συνεδρία 30′ για να να κατανοήσουμε καλύτερα τις προκλήσεις και τους πρωταρχικούς σας στόχους. Θα μιλήσουμε για την διαδικασία προπόνησης, το Heartmath®, την τιμολόγηση καθώς και το πιθανό ενδιαφέρον σας για την τεχνολογία του HeartMath που περιλαμβάνει το καλώδιο αστραπής InnerBalanceτο Bluetooth InnerBalace για iPhone και Android.και το emWave2 χειρός.