Το Jungian Coaching είναι ένας συνδυασμός υψηλής πνευματικής μάθησης με μία βαθιά συναισθηματική εμπειρία που φωτίζει μια κατάσταση νέας συνειδητότητας.

Προσφέρει νέες δεξιότητες και τεχνικές και δημιουργεί μία δομημένη διαδικασία προκειμένου να αναπτυχθούν οι ικανότητες του ηγετικού ρόλου, όπως η εμπιστοσύνη , η ανθεκτικότητα, η ορθή επικοινωνία, η ομαδική εργασία, η αποτελεσματικότητα, η δημιουργία και η καινοτομία.

Προσφέρει καινοτόμες προοπτικές σε καταστάσεις και γεγονότα στο εργασιακό περιβάλλον και την καθημερινότητα σε coaches, διευθυντές και σε άτομα που επιθυμούν να βελτιώσουν τη ποιότητα της ζωής τους και να μετατρέψουν τα αδύναμα σημεία τους σε δύναμη.

Μέσω του Jungian Coaching, γίνεστε εσείς ο Ήρωας του δικού σας ταξιδιού, αναπτύσσετε τη συμβολική σκέψη καθώς και την κατανόηση των ασυνείδητων κινήτρων σας και των συγκρούσεών σας.

Βοηθά στο να διαχειριστείτε τις απογοητεύσεις, τα εμπόδια και την αδυναμία λήψης αποφάσεων και ενθαρρύνει την αυθεντική επιθυμία, τη δημιουργική σκέψη και τη φαντασία σας. Ενισχύει τους δεσμούς σας με το συλλογικό, το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, στη ζωή σας και στην εργασία σας.

Πόσο καιρό είναι η διαδικασία προπόνησης;

Στο Jungian Coaching συνεργαζόμαστε με περιορισμένο αριθμό ιδιωτικών πελατών κάθε χρόνο. Οι συνεδρίες συνήθως έχουν διάρκεια 30-45 λεπτά, δια ζώσης ή μέσω zoom.

Μπορείτε να ζητήσετε μία δωρεάν συνεδρία 30′ για να κατανοήσουμε καλύτερα τις προκλήσεις και τους πρωταρχικούς σας στόχους και να οριοθετήσουμε τον αριθμό των συνεδριών. Θα μιλήσουμε για τη διαδικασία προπόνησης, το Jungian Coaching και την τιμολόγηση.