Όταν ήρθα σε επαφή με το Theta healing είχα ήδη μια εμπειρία με αυτό που συνηθίσαμε να λέμε εναλλακτικές θεραπείες. Είχα κάνει σεμινάρια στη μέθοδο Silva και σε κάποιες άλλες μεθόδους κι είχα επίσης πίσω μου αρκετό καιρό ψυχοθεραπείας. Η φιλία μου με τη Διόνη με έμπασε απόλυτα φυσικά στο Τheta,γιατί συζητώντας μαζί της διάφορα θέματα που με ταλαιπωρούσαν, έκανα φυσικά και τις πρώτες μου συνεδρίες. Διαπίστωσα ότι αυτό που θεωρητικά πίστευα μέχρι τότε, είχε απόλυτη εφαρμογή στην πράξη: δηλαδή ότι η κβαντική θεραπεία υφίσταται απολύτως. Θυμίζω το πρώτο κβαντικό πείραμα που έκαναν ο Αινστάιν με τον Πλάνκ, όταν είδαν ότι, όταν παρατηρώντας ένα ηλεκτρόνιο, αυτό μετατρεπόταν σε ύλη, ενώ όταν δεν το παρατηρούσαν, αυτό γινόταν ενέργεια. Ο θεραπευτής, που λειτουργεί ως ο παρατηρητής στη θεραπεία, δίνει τη δυνατότητα της αυτόματης αλλαγής στην κατάσταση του ατόμου που παρατηρεί!. https://youtu.be/9QSUsOkptxM Η Διόνη, ένας εξαιρετικά εστιασμένος, ευαίσθητος και οξυδερκής παρατηρητής, μου έφερε αλλαγές με τις συνεδρίες μας που καμμιά ψυχοθεραπεία δεν είχε καταφέρει. Απαλλάχτηκα από πεποιθήσεις που μερικές φορές δεν ήξερα ότι έχω καν. Κι αυτό έγινε τη στη στιγμή! Ξέρω ότι όλ’ αυτά φαίνονται υπερβολικά καινούρια κι ανεξήγητα, δεν είναι όμως.. Κι αυτό έχω την χαρά να το έχω βιώσει! Η Διόνη κάνοντας Τheta, πρώτα απ’ όλα υλοποίησε την επιθυμία της να γίνει ένας σοφός θεραπευτής, εκτός από ένας ταλαντούχος, εμπνευσμένος υπέροχος άνθρωπος! Και πέρα απ’ το ότι την αγαπώ, τη σέβομαι και την ευχαριστώ! Κι είμαι περήφανη που είμαι φίλη της! ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΣΠΙΡΗ  faceartnet.com/artby/Vassiliki-Kaspiris

Μερικοί άνθρωποι είναι γεννημένοι θεραπευτές κι όσοι το ανακαλύπτουν νωρίς, είναι πολύ τυχεροί! Η Διόνη είναι ένας απ’ αυτούς τους ανθρώπους! Δεν ξέρω πως λέγεται αυτό που οδηγεί το ταξίδι της, αλλά είναι φανερό πόσο εστιασμένα βήματα κάνει και βαθαίνει όλο και πιο πολύ τη θεραπευτική της ικανότητα!  Ευλογημένη, τυχερή κι αγαπημένη μου. Βασιλική Π.

Ένας πολύ ζεστός χώρος, με έναν ακόμα πιο ζεστό άνθρωπο, την Διονυσία!!! Σαν θεραπεύτρια αλλά και σαν coach στα σεμινάρια είναι καταπληκτική!!! Οι συνεδρίες και οι θεραπείες ακόμη πιο εκπληκτικές!!!  Βίκυ Γ.

Τι να πρωτοπώ! Θετική διάθεση, ενέργεια, αγαπημένη, γλυκιά, και ότι η επικοινωνία μαζί σου είναι κάτι το πρωτόγνωρο! Από τους ανθρώπους που αξίζει κανείς να γνωρίσει. Με έκανες καλά! Αθηνά Μ

Η εμπειρία μου με το Theta healing ήταν κάτι το απίστευτο! Μήνες αντιμετώπιζα ένα θέμα στην υγεία μου και είχα επισκεφτεί διαφόρων ειδικοτήτων θεραπευτές. Μου περνούσε για λίγο καιρό και μετά ξανά τα ίδια. Με το Theta healing και την Διονυσία από την πρώτη κιόλας συνεδρία το πρόβλημα μου τελείωσε! Από τότε έχουν περάσει 2 χρόνια, στα οποία, η ζωή μου άλλαξε εντελώς. Είμαι πλέον ένας άνθρωπος με ζωντάνια και που αντιμετωπίζω τα ζητήματα μου με αισιοδοξία πλέον. Το κυριότερο έμαθα να λέω ΟΧΙ! Ότι και να πω θα είναι λίγο. Διονυσία, σε ευχαριστώ για όλα!!! Μαριάνθη Δ.

 

Γεια σας είμαι η Αργυρώ. Έχω κάνει μαζί με την Διονυσία ως δασκάλα το Βασικό επίπεδο Theta healing και το Προχωρημένο επίπεδο.
Η εμπειρία ήταν εξαιρετική! Το Theta healing είναι μια υπέροχη τεχνική μέσα από την οποία απαλλάσσεσαι από προγραμματα και πεποιθήσεις που σε βαραίνουν τόσα χρόνια και δεν σε αφήνουν να ζήσεις την ζωή με χαρά και ελαφρύτητα και όλο αυτό γίνεται τόσο άμεσα! Επίσης μέσα από την διαδικασία του Theta healing μαθαίνεις να συνδέεσαι με την ανιδιοτελή αγάπη και αυτό είναι κάτι που σε οδηγεί σε ένα μεγάλο άνοιγμα της καρδιάς και σε μια βαθιά εμπιστοσύνη.
Προσωπικά, καθώς είμαι θεραπεύτρια και έχω περάσει μέσα από διάφορες θεραπείες, θα ήθελα να καταθέσω ότι το Theta healing με απογείωσε και με απελευθέρωσε θεαματικά!
Η Διονυσία είναι ένας εκπληκτικά δοτικός άνθρωπος, με ζεστή καρδιά και είναι πολύ καλή και μεταδοτική coach γιατί αυτό που κάνει το δίνει μέσα από το πρίσμα της γνώσης, της μεγάλης εμπειρίας της αλλά και της βαθιάς αγάπης που την διακατέχει και αυτό είναι ένας καταλυτικός συνδυασμός.
Είμαι για πάντα ευγνώμων και για το Theta healing αλλά και για την γνωριμία μου με την Διονυσία Καρόκη! Αργυρώ Δαβανέλου

Γεια σας είμαι η Χριστίνα έχω κάνει το σεμινάριο του Α επιπέδου Theta healing με την Διονυσία η οποία είναι μια καταπληκτική δασκάλα που με την εμπειρία της αλλά και τις γνώσεις της, σε φτάνει σε άλλο επίπεδο. Γνώσεις του εαυτού σου και πως μπορείς να απαλλαγείς από τις πεποιθήσεις σου για να ζεις στο εδώ και το τώρα, όπως θέλει πραγματικά να ζει ο καθένας μας για τον εαυτό του .

Σίγουρα τίποτα δεν γίνεται με μαγικό ραβδάκι , θέλει διάβασμα ,δουλειά , πρακτική και φυσικά να έχεις μέσα σου ανιδιοτελή αγάπη. Χριστίνα Χριστοφορίδου

Είμαι η Νίκη Δριβάλου.Εχω κάνει theta healing με την Διονυσία Καρόκη. Με καλή πρόθεση εκ μέρους μου και με την εμπειρία και γνώση της Διονυσίας απέκτησα την ικανότητα να απαλλαγώ από παλιές πεποιθήσεις (νοοτροπίες που δεν με βοηθούσαν στην εξέλιξή μου)ώστε να χαλαρώσω το μυαλό μου και να δέχομαι σαν δώρο Θεού τα καλά, με ευγνωμοσύνη ,και τα άσχημα με ψυχραιμία και υπομονή. Ευχαριστώ την Διονυσία και την ευγνωμονώ προσωπικά Για την τέλεια δουλειά που κάναμε μαζί. Ένοιωσα την βαθιά αγάπη της και την αφοσίωση στο έργο της. Διονυσία αγαπώ.

Γνώρισα τo Theta Healing  πριν ένα χρόνο περίπου και μαζί την υπέροχη θεραπεύτρια Διονυσία. Με την πρώτη συνεδρία που έκανα ένοιωσα το βάρος που με συνόδευε πολλά χρόνια να υποχωρεί , τα άγχη λόγω δουλειάς να μετριάζονται., να γνωρίζω τι θέλω πραγματικά, να βελτιώνονται συνεχώς οι σχέσεις μου με τα παιδιά μου, με το σύζυγό μου, με τους πελάτες μου και γενικά με τους γύρω μου.

Έχω κάνει 4 με 5 συνεδρίες μέχρι τώρα και είμαι πραγματικά άλλος άνθρωπος . Βλέπω τα πάντα με θετική ενέργεια και με αγάπη, εκτός του ψυχισμού που διορθώθηκε, διορθώθηκαν και κάποια σωματικά μου νοσήματα που με συνόδευαν πολύ καιρό!!!!!ακόμα και ένα σοβαρό διάστρεμμα που έπαθα πρo μηνός επουλώθηκε ανώδυνα χωρίς φάρμακα και φυσικοθεραπεία που μου είχε πει ο γιατρός. Συστήνω ανεπιφύλακτα το Theta Healing και τη Διόνη  σε όλους!!!!!!!την ευχαριστώ πολύ που ήρθε στη ζωή μου και στο δρόμο μου την αγάπη μου και το σεβασμό μου. Διονυσία Ντρε